Fa 32 anys em vaig deixar caure a La Bisbal d’Empordà per agafar el traspàs d’un negoci “ Can Duixans “ Bodega… Ara fa 10 anys, per assumptes personals, vaig fer un gran pas a la meva vida, un gran canvi, creant un nou espai dins d’ella: l’espaidelvi Botiga on a part de poder-hi comprar una gran selecció de vins i licors també podeu gaudir d’un espai per a cates, xerrades i moltes activitats
Només donar-vos les gràcies a tots aquells clients i amics que en moments difícils em vau ajudar, sense tots vosaltres no hauria estat possible seguir amb aquest somni… Un somni del qual gaudeixo, amb la feina del dia a dia i amb les activitats on pot participar tothom.

Moltes gràcies per seguir-nos a l’espaidelvi i com sempre, des de ja fa anys, en Josep queda a la vostra disposició per aconsellar-vos.
Salutacions,
JosepComparteix-me!
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail